Merethe Grønbech

Få en boblende hverdag

Hvordan bearbeide og gi slipp på vonde følelser

Her er en video med tapping som hjelper deg å roe ned stress og vonde følelser. Kjenner du på frykt, sorg, angst, irritasjon, nedstemthet eller andre vonde følelser? 

Ja takk, last ned GRATIS video

Lag god kjemi i kroppen din

Å pakke bort vonde følelser betyr ikke at de forsvinner. Følelser lagres i kroppen. Med tankefeltterapi tapper/banker vi lett på kroppens energibaner. Metoden bruker de samme energibanene som akupunktur og soneterapi. Vi kan tappe på uønskede følelser, spenninger og smerter. Med tankefeltterapi hjelper vi kroppen til å løse problemene selv. 

Metoden hjelper mot problemer skapt av følelser, som fobier, traumer, redsel, smerter mv.

Test tapping-teknikken og kjenn etter hva den gjør med dine følelser.

Merethe Grønbech

Boblende hverdag

Jeg synes alle kvinner fortjener en boblende hverdag. Jeg er 52 år, skilt og har to voksne barn. Det tok meg 4 år og en ekstra utdannelse for å bli kvitt emosjonelle triggere etter skilsmissen. Nå kan jeg endelig tenke på min ex mann med takknemlighet og kjærlighet <3

Som mamma, medmenneske, tankefeltterapaut, gründer, yogalærer og veileder i eteriske oljer hjelper jeg deg til en boblende hverdag. Du vil føle deg bedre med færre emosjonelle triggere, bedre humør, mer energi, og du vil sove bedre om natta.

Klem Merethe <3